dijous, 26 de novembre del 2009

És vell però ho he trobat al meu PC (PocComunista)

Divendres tarda, noia divina. Cerveses, xerrada, passeig per Gràcia, però, que MACA i que GUAPA està!!!! Una peli, Tarantino, potser per un primera cita, millor trobada, la millor elecció no ha estat, massa sang!!!!. De nou sol a casa, no la puc oblidar!!!

Dissabte, mudança, on collons Sant Just està? No pireu de Barnaaa!!! Els rumans no curren, la gent va arribant, l’ ambient es va escalfant, cauen les primeres birres, una estona per a descansar!!!! Migdia, possa’m un callos, peix fregit i un poc de pop, de menjar, que al Rei fa res que el vam enterrar. Més gent, més riure, possa’m ara una estrella que la Moritz m’ enfarfagaaa!!!! Pollastre a l’ast per dinar, s’ obre la primera ampolla de vi. La mudança s’ ha acabat, ara comença la dansa, tots a divagar. Passen les hores, com que la màquina de cafè ja l’ hem embalat? Carajillo de baileys, continuem dansant, Sants no és mal barri, continuem passejant. Mira quina bodega!!!! El Barça tot just ha començat, truco a l’Osman, Slatan a tornat a marcar, però quin paio MÉS GRAN!!!! Aquesta cambrera, que potser m’està mirant?

Dona’m cosells, no em deixis pensar. Diuen: Charlie no t’agobiis, la vida no fa més que començar, estigues una temporada sol, cuida’t el mussol, tu no saps el que vols…jeje, és clar que ho se, però tot just arribo de Vietnam, ja no sóc en zona de guerra, però als veterans ens costa oblidar, encara puc sentir l’ olor a Napalm, el flaire de l’ engany.

Taxi, taxi, que ja fem salat!!! Però quin taxista més llarg!!! Sopar entre amics, quin pis més guai, com mola casa vostre, Mar i Joan, com que la voleu deixar? Xibeca d’ Inedit, passa’m el tintorro que hi ha molt a oblidar!!! Passen les hores, els nens no es cansen mai de jugar? Ara obres cava? Doncs, omplem la copa, vaaaaaaaa!!! Festa Major, concert a Catalunya, però la música sona molt enllà. Fem unes birres, tota la tropa es possa a caminar. Són gairebé les dues, el cap em comença a giravoltar, marxo a casa, petons, us estimo, vos truco demà!!!

Marxo caminant, Passeig de Gràcia està animat. Com mola l’Opus 7 de Berlioz, quan vas lleugerament mamat!!! Li envio un missatge, una birra abans d’anar a sommiar? No, no t’agrada agobiar. Arribo a casa, caus rodó però almenys avui t’ has pogut despullar.

Diumenge, són les 9, Goood Morning Vietnam, be careful, Charlie is still alive!! Selecció musical EMF, té, torrades, dutxa i a les 12, amb l’Osman, a continuar divagant. M’agafa la moto: o és la mùsica o crec que ahir vaig estar fumant. Ara sona Swining, quin tema més gran!!!! Per poc que poguès, em possaria a plorar!!!! D’una canço, et pots enamorar? I d’una olor? O la gent no són més que cançons i olor? M’ he de buscar un perfum, que ja tinc una edad.

Diumenge tarda, abans d’anar a córrer, com la serp, la pell m’ està mudant, sencillament tot és un joc mental. Never ending storyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!

Gràcies a tots, Amanda, Natxo i Sònia. Mar i Joan, Pakitu i Emma, Dani i Magdaaaaa!!! Jorge i Àfrica, Amaya, i als menuts Manel, Pol i Carme. Osman, Txetxu i Susa, m’ he passat el cap de setmana descollonat!!!!! I a l’agenda queden tants plans!!!!