dimarts, 24 de novembre del 2009

I et posses d'acord amb el món.


I caus, i t'aixeques. I torna l'Osman i torneu a parlar hores i hores de la vida. Ningú consola a ningú, ens donem recolzament mutu. I la teoria la portem aprovada, però ens falla la pràctica. I tornes sol a casa, i no trobes a faltar ningú, però és aquesta solitud. I de fet la duies bé, però et van recordar per unes hores el que era dormir acompanyat. I dorms intraquil, però dorms, que fa dies que no ho fas moltes hores seguit.

I et lleves, i posses la radio, i et sona això:

http://www.youtube.com/watch?v=NlT8yeEYbMs

I de cop et trones a sentir a gust amb el món i la vida. I al bany, miran-te al mirall, trobes que hi ha moments sublims. Aixecat, fes-te el llit, torna a viure convençut de que qualsevol acte, per insignificant que sigui, és ple de grandesa. I canvio la sorra del gat sentint-me Howard Carter excavant la tomba de Tutankamon. I els petits gestos et conmouen. Em trobo mitjons nous al calaix. La Duli me'ls ha comprat. Una dona que no és ma mare me'ls ha comprat. I ara veig lo abandonat de mi que m'he deixat. I agafo forces per tornar-me a aixecar

5 comentaris:

A. ha dit...

T'he trobat!
m'agrada molt el blog! vull Llegir més!
A.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Com pot ser que un escrit, de sobte, et reconforti, i et faci sentir com si no estiguessis sol al mon, com si hi hagués alguna persona capaç de reflexionar, barrejant banalitats i profunditats de la vida.
Gràcies!

Baco ha dit...

Anònim,
Gràcies, moltes gràcies a tu. Per llegir-me i per escriure. Molta sort!!

Anònim ha dit...

La distancia molts cops no es física. necesites dels qui ten volten, pero no senedonen